• Липомасаж с LPG cellu M6 integral

Липомасаж с LPG cellu M6 integral
 

Предимства на новият LPG cellu m6 integral

Новият апарат LPG cellu m6 е още по-ефективен в елиминирането на мазнините, устойчиви на диети и упражнения. При LPG cellu M6 integral има нова работна глава Ergodrive, която позволява захващането на по-голяма кожна гънка. Направени са тестове след 12 процедури, които показват, че при новият апарат LPG cellu m6 има 50% по-бързо разграждане на мазнините, 240% по-голямо производство на колаген и 130%  по-голямо производство на еластин. Моторизираните валяци на работната глава са уникална технология запазена марка на LPG. При LPG cellu m6 integral те са по-дълги и по-раздалечени, което позволява захващането на по-голяма кожна гънка и работа в дълбочина. С LPG cellu m6 се прави липомасаж. LIPOMASSAGE е естествена и неагресивна техника, разработена от LPG, която разгражда бързо и ефективно мастните натрупвания и стяга отпуснатата кожа. Lipomassage радикално усилва възможността на тялото по естествен път да изгаря мазнини. Елиминирането на мастните натрупвания от тялото при липомасаж се удвоява с LPG cellu m6 integral.

Защо  LIPOMASSAGE  с LPG cellu m6 integral?

При липомасажа се стимулират мастните клетки, активират се техните бета рецептори, които засилват липолизата. С новият апарат на LPG  активирането на липолиза в адипоците е още по-силно. С най-новата LPG cellu m6 технология  и последната Ergodrive работна глава естествената липолиза в клетките (т.е. изгаряне на мазнините)  се увеличава с повече от 50% . Поради захващането на по голяма кожна гънка LPG cellu m6 integral въздейства още по дълбоко в кожата- на мастните клетки разположени в хиподермата (най- дълбокият слой на кожата, в който се намират една част от мастните клетки) .

Хиподермата (подкожният слой) се състои от преплетени снопчета влакна от съединителна тъкан (септи). Те свързват дермата с подлежащите тъкани. Като се разклоняват, снопчетата образуват хлабава мрежа, изпълнена със зрънца от подкожна мазнина. Тя не е равномерно, натрупана по тялото и количеството и зависи от възрастта, пола, храната, физическото напрежение и др. У жените тя се натрупва най-много в коремната област, по бедрата и седалището. При силно издуване на адипоцитите с мазнини (мастните клетки се деформират от натиска на снопчетата съединителна тъкан на хиподермата), те бутат дермата нагоре, докато септите на хиподермата опъват кожната повърхност надолу. Видимият резултат е портокалова кожа, ефектът в дълбочина на кожата е задръжка на течности в хиподермата, нарушено кръвообръщение в кожата, лош лимфен дренаж, образува се допълнително съединителна тъкан между мастните клетки, и целулита постепенно с времето става фиброзен и болезнен. Той не се повлиява от диети и спорт, обмяната в тези зони е силно понижена.                                                                                                                                                                                       Липомасажът с  LPG cellu m6 integral въздейства в дълбочина засилено на проблемните зони, с механо-стимулацията върху кожата, влакната от съединителна тъкан стават по меки, като това намаля натиска върху кожната повърхност, подобрява се циркулацията на кръвта и лимфата в тъканта, засилва се обмяната в мастните клетки, активират се бета рецепторте и липолизата, активира се образуването на колаген и еластин в кожата. Ефектът е разграждане на мастните натрупвания в проблемните зони, изглаждане на кожата.

 

РАБОТНО ВРЕМЕ

от понеделник до петък

от 10:30 до 18:00 ч.

събота / неделя: почивен ден

© 2012 MD Djorova All Rights Reserved

design: