Действие на LPG механична техника върху локалните мастни натрупвания

   

  Лошите хранителни навици и модерният, заседнал начин на живот се превръщат в основните фактори, довели до повсеместна епидемия (обезитет), която повишава нивата на затлъстяването (Индекс  на телесната маса-BMI>30).

  Локалните мастни натрупвания са устойчиви на диети и спорт, защото мастните клетки имат забавен метаболизъм. Това е така поради факта, че повърхността им съдържа повече алфа рецептори,отколкото бета рецептори. Алфа рецепторите са отговорни за запазването и запълването на мастните клетки с мазнини.Бета рецепторите отговарят за усвояването и изгарянето на мазнини от мастните клетки и от там за намаляване на обема на мастната клетка. Активирането на бета рецепторите предизвиква отслабване. При механичната вакуум стимулация на LPG cellu M6, се активират бета рецепторите на мастните клетки, като по този начин се предизвиква отслабване на мастните депа. Освен това вакуум стимулацията предизвиква и засилено образуване на еластин и колаген в съединителната тъкан, като видимият ефект е стягане на кожата. LPG процедурите имат и дрениращ ефект върху тъканите, което води  до повлияване на целулита и премахване на ефекта на 'портокалова кожа'.

  LPG разработва науката ендермология (наука за стимулацията на клетката), подкрепена от над 85 научни проучвания. LPG реактивира активността на латентните мастни клетки, намиращи се в дълбочина, като по механичен път стимулира кожата(механо-стимулация), която е безболезнена и неинвазивна.

  Как действа LPG?

  Процедурите се изпълняват чрез професионално приложение на LPG cellu m6 машините. Валяците и клапите на процедурните глави нежно подръпват кожата и съединителната тъкан под нея, като въздействат на третираните участъци с повишаване на обмяната на веществата в клетките. Механо-стимулацията е активен принцип, признат и доказан в научната област. Механичната стимулация по повърхността на кожата изпраща сигнали  на голяма дълбочина в клетките(мастните клетки и фибробластите), за да предизвика физиологична реакция (активиране производството на колаген и еластин и активиране на липолизата, като се разграждат желаните мастни депа и се оформя силуета на тялото). LPG е механична, естествена и  неагресивна техника, която незабавно разгражда мастните натрупвания и стяга отпуснатата кожа.

   

   

  РАБОТНО ВРЕМЕ

  от понеделник до петък

  от 10:30 до 18:00 ч.

  събота / неделя: почивен ден

  © 2012 MD Djorova All Rights Reserved

  design: