• ФИЛЛЕРЫ

ФИЛЪРИ                                                                                                                                               

Милиони хора са се доверили на Restylane. Това е най-използвания в цял свят продукт базиран на хиалуронова киселина за естетични корекции.

Restylane®  е гама от продукти използвани в процедури за разкрасяване на лицето. Те са предназначени за ефективно редуциране проявлението на нежелани бръчки, за контуриране на лицето, за създаване на обем и за подмладяване на кожата. Restylane е гел базиран на стабилизирана хиалуронова киселина. Хиалуроновата киселина е субстанция, която естествено съществува във вашето тяло.

Процедурата с Restylane осигурява лесен начин да запазите винаги контрол над своя вид. Резултатът от индивидуализираната процедура може да бъде видян незабавно и има дълготраен ефект. Restylane ви осигурява естествено изглеждащ резултат, който не оказва влияние върху изражението на лицето. Вашият вид остава под вашия контрол. Restylane е най-изучавания и най-документирания в света филър базиран на хиалуронова киселина с  обширни изследвания, които подкрепят неговата безопасност и ефективност. Restylane е използван в повече от 15 милиона процедури в цял свят през последните 15 години.

  Безопасен е.

Restylane наподобява естествената хиалуронова киселина на тялото и е прецизно тестван в клинични изследвания.

  Ефективен е.

Restylane осигурява дълготраен резултат, но не е перманентен. Той е  клинично изпитан, с обширна клинична документация.

  Той е най-използвания.

Restylane е използван в повече от 15 милиона процедури в цял свят през последните 15 години.

Продуктите Restylane могат да бъдат използвани за изглаждане на линии и бръчки на лицето, за създаване на по-пълни, обемни  устни, за контуриране на лицето, за оформяне на скули и брадичка, за подмладяване на кожата.

Най-често третираните зони са:

  • бръчките от носа към ъгълчетата на устата (назолабиални бръчки)
  • между веждите (глабела)
  • устни (добавяне на обем и оформяне)
  • скули и брадичка (оформяне и контуриране)
  • горната страна на ръцете, деколте, лице, шия (подмладяване на кожата)

Като попълва запасите от хиалуронова киселина в кожата, Restylane я подмладява и добавя обем в нея, мигновено  намалява проявлението на линии и бръчки и придава естествен, по-нежен вид. Restylane е мек инжектируем гел съставен от стабилизирана неживотинска  хиалуронова киселина. Гелът е съвместим с тъканите и много наподобява хиалуроновата киселина, която естествено съществува в тялото. Той е дълготраен, но не е перманентен.

Restylane е най-известния, най-използвания и най-тествания в света дермален филър с хиалуронова киселина, който се предлага днес. Той е еталон и стандарт за клиничен опит в своята сфера. Неговата безопасност и ефективност са клинично доказани и подкрепени от екстензивни клинични данни. Restylane се използва от 15 години в повече от 15 милиона процедури в цял свят. Изследванията и развитието му са непрекъснати.

          

ПРЕДИ RESTYLANE                        СЛЕД RESTYLANE

RESTYLANE – за третиране на умерено дълбоки бръчки и увеличаване обема на устните
RESTYLANE Perlane – за корекция на дълбоки гънки, за създаване на пълни устни, за оформяне контурите на лицето, брадичката и скулите
RESTYLANE Lip Volume- специално създаден за увеличаване обема на устните, за плътни, пухкави и красиви устни, с дълготраен резултат

                               

ПРЕДИ RESTYLANE Lip Volume             СЛЕД RESTYLANE Lip Volume

RESTYLANE Lip Refresh- специално създаден за подмладяване, ревитализиране и хидратация на устните.
RESTYLANE SubQ – за естествено подобряване чертите на лицето, за увеличаване на скули и брадичка
RESTYLANE Vital – специално създаден за подмладяване, ревитализиране и дълбока хидратация на кожата, предотвратява стареенето й, подобрява еластичността й.

Restylane Vital - Подмладяване, ревитализиране и хидратация на кожата

Уникална концепция за подмладяване на кожата с продукти, които клинично доказано възстановяват хидробаланса на кожата  и подобряват нейната структурата еластичност и плътност. Фините линии причинени от уврежданията от слънцето и от естествения процес на стареене намаляват, кожата е мека, изгладена и хидратирана.

Качеството на кожата  се подобрява  постепенно, тя е гладка, здрава, сияйна, изпълнена с енергия.

Продуктите са базирани на патентованата технология NASHA®, резултатите от нея са дълготрайни и безопасни.

Продуктовата гама на Restylane Vital е предназначена за различни нужди на кожата: за зряла и фото увредена кожа, за по-млада кожа и за подмладяване на устни- за тези, които желаят да освежат устните си, да повишат хидратацията,  очертанията и блясъка им.

Restylane Vital осигуряват нова уникална възможност за процедури за постепенно подмладяване на кожата в зони като лице, шия, деколте и ръце.   
                                                                                                                                                                                                                                                 
 

РАБОТНО ВРЕМЕ

от понеделник до петък

от 10:30 до 18:00 ч.

събота / неделя: почивен ден

© 2012 MD Djorova All Rights Reserved

design: