• Лечение рубцов и шрамов

Лечение на стрии и белези

По време на процеса на възстановяване, стимулирането на съединителната тъкан е от огромна важност. Първоначално се получава съсирване на кръвта, благодарение на което се затварят краищата на раната. След което се появява и движението (активират се) на фибробластите (образува се колаген ). Този синтезиран колаген е организиран под формата на фибри и изгражда матрица. Накрая се появява епидермизация , за да се затвори напълно раната. За съжаление, този процес не е регулярен и забавянето му може да предизвика както естетични, така и функционални проблеми, което да доведе до грозни или инвалидни белези. Тези белези могат да бъдат болезнени или да бъдат усложнени от сраствания. Често пъти могат да бъдат забелязани и затруднения в движенията.

Лечението на стрии и белези, в зависимост от белега се извършва с апарат IPL pulsar silk или LPG cellu m6 integral. Дали белегът е подходящ за третиране и каква ще е най- подходящата процедура за лечението му, се определя при дерматологичен преглед.
Третирането на белези, възможно най-скоро след появата им е от особено голямо значение за тяхното заличаване. LPG cellu m6 integral позволява лечението на белези, още в ранен етап от появата им, даже и на  най-нежните, раними тъкани без да се  рискува нараняване или болка. Благодарение на дрениращите си и антифиброзни свойства, LPG успешно изглажда и хипертрофични цикатрикси (повдигнати белези). LPG Механо-Стимулацията може да третира и най-деликатните белези (хирургически, травматични, от изгаряния и др.) както и най-отдавнашните такива, използвайки различните видове процедурни глави, както и многобройните настройки, което позволява индивидуално третиране на белега.

 

РАБОТНО ВРЕМЕ

от понеделник до петък

от 10:30 до 18:00 ч.

събота / неделя: почивен ден

© 2012 MD Djorova All Rights Reserved

design: