• КОЛЛАГЕН - МЕЗОТЕРАПИЯ

 

КОЛАГЕН- МЕЗОТЕРАПИЯ

 Ампули колаген за мезотерапия GUNA MEDICAL DEVICES поддържат и възстановяват колагеновите фибри  на съединителната тъкан. Колагенът е най-широко разпространения протеин в човешкото тяло. Широкото представяне на колагена в кожата, определя неговата значимост за нейните структури. Колагеновата решетка, изградена от здраво преплетени колагенови фибри, е една природна опорна биомрежа, която придава контур, стегнатост и тонус на кожата. Тя се уврежда с напредването на възрастта.Отслабването и разкъсването на колагеновата решетка,са основните причини за отпускане, поява на бръчки и стареене на кожата,целулит. Необходима е колагенова терапия,която ефективно, физиологично и без нежелани реакции да възстановява и поддържа колагеновите фибри. Guna колаген-мезотерапията възвръща младостта на кожата:

 • освежаване
 • тонизиране
 • стягане
 • овлажняване
 • намаляване на бръчките
 • намаляване на целулита
 • намаляване на мастните натрупвания
 • подпомага изглаждането на портокаловата кожа 

Препаратите MD-TISSUE и  MD-MATRIX са разработени от GUNA Laboratories на базата на съвременните знания за физиологичното остаряване на кожата, чрез иновативна SKA/Sequential Kinetic Activation/ технология, като по този начин осигурява един новаторски физиорегулативен подход за запазване и възстановяване на кожата. Те възпират физиологичното остаряване на съединителната тъкан и действа като бариера срещу свободните радикали. Основният компонент е колагена, който ефективно поддържа и възстановява колагеновите фибри на матрикса на съединителната тъкан, като по този начин осигурява качествена колагенова решетка - „биомрежа”, която придава контур, стегнатост и тонус на кожата и е основата върху която се надграждат всички останали структури.

 • MD-TISSUE е обогатен с няколко забележителни поддържащи компонента: аскорбинова киселина (витамин C,) магнезий, пиридоксин хидрохлорид (витамин B6,) рибофлавин (витамин B2,) и тиамин хидрохлорид (витамин B1.) Тези вещества рядко се срещат в естетичните формули, но са от голямо значение за съхраняване младостта на кожата. Освен това те спомагат за преноса, полагането и стабилизирането на колагена в съответните структури на кожата, там където е необходимо, поради проявения тропизъм към тях.MD-TISSUE може да бъде инжектиран директно в съответните области на кожата, при което механично реструктурира тъканите и изглажда бръчките.                                                                                                                                                                                                                                            
 • MD-MATRIX  е разработен от Guna Laboratories на базата на тези физиологични явления, в качеството на новаторска формула, предназначена да подпомогне намаляването на видимите признаци на локалните мастни натрупвания и целулита, чрез въздействие на няколко нива.Освен колаген съставът е обогатен с лимонена киселина и никотинамид. Тези молекули обикновено не влизат в други подобни колагенови формули, но са  от голямо значение. Лимонената киселина е особено важна, защото реактивира клетъчния метаболизъм, чрез стимулиране на производството на аденозинтрифосфат (ATP). Никотинамидът представлява витамин от група B, важен за редица метаболитни процеса, като освен това е и мощен антиоксидант, ускоряващ оксигенацията на тъканите.MD-MATRIX  може да бъде инжектиран директно в съответните области на кожата, при което механично реструктурира тъканите.
   
 

РАБОТНО ВРЕМЕ

от понеделник до петък

от 10:30 до 18:00 ч.

събота / неделя: почивен ден

© 2012 MD Djorova All Rights Reserved

design: