• КИСЛОРОДОТЕРАПИЯ

КИСЛОРОДОТЕРАПИЯ                                                                                                                                                                                         

                                                                                                                                                                                                                  Какво значение има кислородът за кожата и как въздейства върху нея?

Кислородът е жизнено важен за живота на Вашата кожа ...

Като всеки жив организъм, кожата има нужда от кислород, за да живее, да се обновява и регенерира. При по-младата кожа този процес е постижим, но с възрастта балансът се нарушава и недостигът на кислород води до забавяне на обменните процеси на клетъчно ниво, намалява жизнената активност на клетките и те стареят.

Екологичните проблеми (слънчевата радиация, замърсяването на атмосферата), ежедневния стрес, неправилното хранене и пушенето са главните причини кожата да не получава необходимото количество кислород, за да функционира пълноценно.

За решаването на този проблем помага кислородната козметика Oxygen Botanicals и апаратa за насищане на кожата с кислород - кислороден концентратор  OxyOasis.

Кислородният концентратор допълва действието на козметиката. В неговия апликатор-спрей се дозира комбинация от серуми и активатори, които с помощта на струя кислород се пулверизират върху кожата.

Уредът създава непрекъснат поток от обогатен с кислород въздух, като филтрира въздуха в помещението и отделя от него азота. Оптималната концентрация на кислород се достига приблизително 10 минути след включване на уреда. След около 5 минути работа, концентрацията вече е достигнала 90%.

Активните молекули на кислорода се пренасят до дълбоките слоеве на кожата, обогатяват клетките и спомагат за по-доброто усвояване на активните вещества, влизащи в състава на продуктите. Кислородотерапията, заедно с козметика Oxygen Botanicals повишава енергийния обмен в клетките, активизира тяхното деление, регенерира кожата, активира производството на колаген и еластин и запазва жизнеността и младостта на кожата. Активните висококачествени съставки, използвани в продуктите Oxygen Botanicals, ревитализират кожата и ефективно овлажняват дори и най-дехидратираната кожа.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

РАБОТНО ВРЕМЕ

от понеделник до петък

от 10:30 до 18:00 ч.

събота / неделя: почивен ден

© 2012 MD Djorova All Rights Reserved

design: