• кавитация

    Кавитация

Кавитацията е процес, при който под действието на масаж с ултразвук, мастните клетки се разрушават. Методът използва контролирани нискочестотни вълни (ултразвукови), генериращи микромехурчета в адипоцитите ( мастните клетки). Тези мехурчета се спукват поради промените в налягането и като следствие мастните клетки в третираните зони  се разрушават. Те се превръщат в течна субстанция, която се извежда от организма чрез лимфната и отделителната системи. По този начин се намаляват подкожните мазнини, а кожата, съдовата, нервната и мускулната тъкан остават  незасегнати. Кавитацията много добре повлиява и целулита, при третирането със ултразвук мастните клетки в целулитната тъкан се унищожават, течностите задържани между тях също се освобождават и изхвърлят от организма. Резултатът е намаляване на обиколките и заглаждане на кожата.Кавитацията е ефективна за:

  • Отслабване
  • Оформяне на контура на тялото
  • Лечение на целулит

Ултразвукът с който работи центъра е безoпасен. При него се комбинира кавитация с вакуум, което има своите предимства. Вакуумът привлича кожата и я притиска към апликатора, позволявайки осъществяването на безопасна терапия. Тази комбинация дава възможност, ефектът от кавитацията да се случи само в повърхностните слоеве,  където е мастната тъкан , без да въздейства на вътрешни органи и по-дълбоко разположени тъкани под мастните депа. 
 След като мастната тъкан бива разрушена, триглицеридите се освобождават в между клетъчното пространство,а от там по кръвен път достигат черния дроб където се разграждат и използват като енергиен източник. Намаляване на мастната гънка се вижда още след първата процедура. При  по-големи мастни натрупвания се препоръчва повтаряне на процедурата след 10 дни. Процедурата е локална, може да се обработват една до две зони на едно третиране - седалище, вътрешна и външна страна на бедрата, корем, паласки, ръце, прасци, колена, двойна брадичка и овал на лице.

 

 

РАБОТНО ВРЕМЕ

от понеделник до петък

от 10:30 до 18:00 ч.

събота / неделя: почивен ден

© 2012 MD Djorova All Rights Reserved

design: